HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο επιμορφωτικό σεμινάριο «Το Γαλλόφωνο Φέρι» πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα στο Μουσικό Σχολείο

Το επιμορφωτικό σεμινάριο «Το Γαλλόφωνο Φέρι» πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα στο Μουσικό Σχολείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα, υλοποιεί το πρόγραμμα “ Το γαλλικό φέρι” .

Το εν λόγω πρόγραμμα, περιλαμβάνει επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς της γαλλικής γλώσσας, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Mark Aymon και Milla Beson.

To “Γαλλικό φέρι” ξεκίνησε από  Ζάκυνθο, Κεφαλονιά. Τελική κατάληξη η Κέρκυρα. Χθές το βράδυ 4 Μαίου το επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα στο Μουσικό Σχολείο και το παρακολούθησαν καθηγήτριες Γαλλικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Μετά το πέρας του σεμιναρίου η Milla και ο Marc με τις υπέροχες εκτελέσεις τους, προσέφεραν μια εξαιρετική μουσική βραδιά, την οποία απόλαυσαν οι  παρευρισκόμενοι.    

 Ο Διευθυντής
Κονιδάρης Νικόλαος

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου: διαδήλωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 13 Μάη
Επομενο αρθρο
Ομοσπονδία απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων: Ανοιχτή επιστολή προς τους υποψηφίους βουλευτές της ΠΕ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.