HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσίασε ο Κώστας Τζίμας

Το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσίασε ο Κώστας Τζίμας

Το ψηφοδέλτιο, με το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 27 Ιουνίου, παρουσίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος Κώστας Τζίμας σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Ο κ. Τζίμας στις δηλώσεις του σημείωσε πως όλοι οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο είναι άνθρωποι της σκληρής δουλειάς και του μόχθου και αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους, ενώ πρόσθεσε πως σύντομα θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα που θα έχει επίκεντρο τη διαφάνεια, το ευ αγωνίζεσθαι και την πολιτική των ίσων αποστάσεων.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από τους:

  • Κωνσταντίνο Λαμπρούση (Πάργα)
  • Απόστολο Τάσση (Πρέβεζα)
  • Χρήστο Πιτσούνη (Πρέβεζα)
  • Χαράλαμπο Καλαντζή (Πρέβεζα)
  • Γιάννη Σπυράκο (Ωρωπός)
  • Βαγγέλη Φίντζο (Ζηρός – Θεσπρωτικό)
  • Κώστα Φραδέλλο (Ακτίου – Βόνιτσας)
  • Δημήτρη Ζακυνθινό (Λευκάδα)
  • Φίλιππο Σκληρό (Λευκάδα)

ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο 11ος υποψήφιος ο οποίος θα είναι από το δήμο Ζηρού.

Κλείνοντας ο κ. Τζίμας έστρεψε τα βέλη του προς τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΣ Θωμά Κάρτσακλα καλώντας τον να ανοίξει επιτέλους τα γραφεία της ΕΠΣ.

“Θέλω να καλέσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα να ανοίξει αμέσως τα γραφεία, τα έχει κλειστά επί σειρά μηνών. Δεν μπορεί να ανακοινώνει εκλογές, να ανακοινώνει οικονομικό απολογισμό, να ανακοινώνει διοικητικό απολογισμό και τα γραφεία της Ένωσης να είναι κλειστά. Ήδη το μεγαλύτερο εκτελεστικό όργανο που έχει η ένωση μας και είναι η γενική συνέλευση, γίνεται με κλειστά γραφεία. Θα σε παρακαλέσω Πρόεδρε από αύριο κιόλας να ανοίξεις τα γραφεία” τόνισε ο κ. Τζίμας.

Πηγή: https://www.atpreveza.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Έκλεισαν θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Κ16 του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πανελλαδικές 2021: Κατάθεση δύο μηχανογραφικών, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής -Ολα όσα ισχύουν για φέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.