HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό στον Άγιο Ηλία

Τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό στον Άγιο Ηλία

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί αγρότης -κτηνοτρόφος, κάτοικος Αγίου Ηλία, ο οποίος ανέβαινε με το αυτοκίνητο του από το Σύβρο.  Στο δρόμο συναντήθηκε με Ολλανδό ποδηλάτη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει έξω από τον δρόμο να ανατραπεί και να καταπλακώσει τον άτυχο άνδρα. Ο ποδηλάτης τραυματίστηκε. Επί τόπου έφτασε η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 9 άνδρες. Απεγκλωβίστηκε ο ηλικιωμένος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ τραυματισμένος ποδηλάτης ολλανδικής υπηκοότητας.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από την Εγκλουβή, είχε ζήσει χρόνια στο Μεγανήσι και τα τελευταία 10-15 χρόνια ζούσε  στον Άγιο Ηλία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού στη Λευκάδα

Πρωινές ώρες, σήμερα, (22.06.2023), στην Επαρχιακή Οδό Σύβρου – Αγ. Ηλία στη Λευκάδα, ι.χ. φορτηγό, που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και διολίσθησε σε κατωφέρεια, όπου ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων.

Προηγουμενο αρθρο
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο
Επομενο αρθρο
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη προσκαλεί σε περίπατο γνωριμίας με το Κάστρο της Αγίας Μαύρας