HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥπάρχουν άνθρωποι που θα αλλάξουν την ψήφο τους;

Υπάρχουν άνθρωποι που θα αλλάξουν την ψήφο τους;

Τη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης πρωί πρωί. Πρόκειται για ένα φρεσκοκουρεμένο και περιποιημένο τρίγωνο στον επαρχιακό δρόμο. Μέχρι χτες στο τρίγωνο το χορτάρι τάιζε πρόβατα και ανάμεσα του ήταν κρυμμένα σκουπίδια. Σήμερα είναι όχι απλώς κουρεμένο αλλά ξυρισμένο και πεντακάθαρο. Τέτοιες εικόνες θα συναντήσουμε σε κάθε σημείο του νησιού,αυτές τις μέρες, καθαριότητα και πάστρα παντού.

Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν ή αλλάζουν την ψήφο τους με τέτοιου είδους «νοικοκυροσύνες», 15 μέρες πριν της εκλογές; Δεν γνωρίζουμε τι λένε τα γκάλοπ(!) του δημάρχου, αλλά φοβούμαστε πως οι νοικοκυροσύνες της τελευταίας στιγμής, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δείχνουν πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και δεν ήταν. Μόνο ως κοροϊδία μπορεί να εκθληφθούν.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε λαϊκή συνέλευση στην Εγκλουβή για τα ανεπιτήρητα βοοειδή
Επομενο αρθρο
Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα όλων των τμημάτων για τη νέα πολιτιστική περίοδο 2023-2024 της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.