HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥπάρχουν εστιατόρια που καταψύχουν μουσακά από την Κίνα για να σερβίρουν το καλοκαίρι 2015

Υπάρχουν εστιατόρια που καταψύχουν μουσακά από την Κίνα για να σερβίρουν το καλοκαίρι 2015

O γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας Νικόλαος Γράψας μίλησε στον Prisma 95,1 για την επόμενη μέρα του τουρισμού, έθεσε τους στόχους και υπέδειξε τις σωστές οδούς που πρέπει να ακολουθήσει η Λευκάδα ώστε να πετύχει μια θέση στον τουριστικό χάρτη με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

“Ακροβατούμε σε ένα τεντωμένο σχοινί”, σχολίασε ο κ. Γράψας αναφερόμενος στην έλλειψη υποδομών και πρόσθεσε ότι « οι παραλίες της Λευκάδας μπορεί να είναι όμορφες και σαν προορισμός να προωθούμε τις οικονομικές μας τιμές..αλλά δεν αρκεί, υπάρχουν πιο όμορφα μέρη με καλύτερες τιμές. Στόχος πρέπει αποτελέσει η ποιότητα μας και όχι η ανάδειξη της «φτήνιας» και οι παράλιες.»

Ο κ. Γράψας στη συνέχεια έκανε λόγο για την ανάδειξη της ταυτότητα μας, τονίζοντας ότι «η Λευκάδα έχει πολλές ομορφιές αναξιοποίητες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να της δίνει τη δυνατότητα να κρατήσει μια ισορροπία σε ποσότητα αλλά όχι σε ποιότητα. Σκοπός μας είναι να γυρίσουμε σελίδα που θα επιτευχτεί με τη συνδρομή του δήμου και της περιφέρειας», ανέφερε, τονίζοντας ποσό απαραίτητη είναι η βοήθεια τους στην αντιμετώπιση της έλλειψη υποδομών, ώστε η τουριστική σεζόν να διαρκέσει όχι μόνο 100 μέρες το χρόνο αλλά τουλάχιστον 6 μήνες.

Ολοκληρώνοντας ο γραμματέας της ένωσης ξενοδόχων Λευκάδας ανέφερε ότι εάν η Λευκάδα είχε αποκτήσει τη σφραγίδα της δε θα είχε ανάγκη να επιδοτεί τις πτήσεις της Ryanair και της easyjet μεσκοπό να διευρύνει τον τουρισμό της.

Προηγουμενο αρθρο
Διήμερη εκδρομή στην Ξάνθη με την ομάδα της «Νίκης»
Επομενο αρθρο
Συλλήψεις σε Κέρκυρα και Λευκάδα για χρέη προς το δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.