HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Χορευτική παρέλαση από την έναρξη του 61ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

 Χορευτική παρέλαση από την έναρξη του 61ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

Έναρξη σήμερα, Κυριακή, του 61ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας με την καθιερωμένη χορευτική παρέλαση στην κεντρική αγορά της πόλης όλων των συγκροτημάτων που παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Στην φετινή παρέλαση συμμετείχαν 13 συγκροτήματα μαζί με τα τοπικά, κατά σειρά εμφανίσεως:  RED από τη Γεωργία, Makoto Juku από την Ιαπωνία, Shivam Nrutya Cultural Academy από την Ινδία, Listra Unpar από την Ινδονησία, Ballet Folclorico Maya από το Μεξικό, Χορευτικό του Ιδρύματος Μπούμπουρα από την Ουκρανία και Tupa Marka από τη Χιλή.

Στο ελληνικό μέρος συμμετείχαν ο Μορφωτικός Σύλλογος «Η Όρεστις»  Άργους Ορεστικού και η Ένωση Ποντίων Πιερίας  ενώ από τη Λευκάδα ο Ορφέας, η Νέα Χορωδία, ο  Απόλλων Καρυάς ο Χορευτικός Όμιλος Λευκάδας και ο Φωτεινός Σφακιωτών.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του τμήματος  κρουστών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας με κόκκινες μπλούζες μαζί με Μαζορέττες των Σχολών Χορού Ευρυδίκης Μεσσήνη και Αλεξάνδρας Μπούρα.

Προηγουμενο αρθρο
Χορός Πανλευκάδιου
Επομενο αρθρο
Από το Παραδοσιακό αλώνισμα στο Άλατρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.