HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση σε Λευκάδα και Νυδρί

Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση σε Λευκάδα και Νυδρί

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» σε Λευκάδα και Νυδρί!

Η αγαπημένη γιορτινή δραστηριότητα των παιδιών της Λευκάδας, η «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην Πόλη», ετοιμάζεται και φέτος ξανά για τους μικρούς μας φίλους.

Και τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, όσα παιδιά το επιθυμούν θα μπορέσουν να ζήσουν την όμορφη αυτή κατασκηνωτική εμπειρία σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • στη ΛΕΥΚΑΔΑ, από την Τρίτη 27 μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι.

Η «βάση» του προγράμματος θα είναι ξανά το όμορφο κτίριο της «Καταφυγής» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία), ενώ οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται -καιρού επιτρέποντος- σε διάφορα σημεία της πόλης της Λευκάδας.

  • στο ΝΥΔΡΙ, από την Τρίτη 27 μέχρι και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, από τις 4.30 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και στο παρακείμενο Κέντρο Νεότητας.

Παιχνίδι πολύ, δημιουργική απασχόληση ανάλογα με την ηλικία, ποδηλατάδα, διαγωνισμοί, πρωταθλήματα, καινούρια επιτραπέζια παιχνίδια, συμμετοχή στη Θεία Λατρεία και συζητήσεις ωφέλιμες, κοινά γεύματα, εξορμήσεις καθημερινές και πολλές ακόμη, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή: αγόρια και κορίτσια, από τα μεγάλα νήπια μέχρι την Στ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Και μια ακόμη ευκαιρία για τα μεγάλα μας παιδιά: Με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Λευκάδας, το απόγευμα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου χαρούμενες φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες αναμένεται να πλημμυρίσουν τους δρόμους ολιγάνθρωπων και απομονωμένων χωριών του νησιού μας, σκορπίζοντας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας μαζί με ευχές για τις Άγιες Ημέρες και τον καινούριο χρόνο.

Είναι μια ακόμη δημιουργική και ευχάριστη διοργάνωση της τοπικής μας Εκκλησίας για τα παιδιά της, που τους δίνει να γνωρίσουν εμπειρικά την Ελληνορθόδοξη Παράδοση του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

Λευκάδα, 12 Δεκεμβρίου 2022

Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»  και το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Προηγουμενο αρθρο
21η τακτική, με τηλεδιάσκεψη, συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Με επιτυχία η θεατρική παράσταση «Γράμμα απ’ την Μικρά Ασία» στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.