HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΌταν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο απουσιάζει

Όταν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο απουσιάζει

Άρωμα Λευκάδας: Φωτογραφίσαμε τις ζημίες στην παιδική χαρά της παραλίας την Δευτέρα 24 Αυγούστου, οι οποίες όπως μας πληροφόρησαν, είχαν προκληθεί μέρες πριν. Δημοσιεύσαμε το άρθρο την επόμενη 25 Αυγούστου. Δες ΕΔΩ.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μόλις σήμερα (28 Αυγούστου) πήρε είδηση τη ζημιά η οποία δεν αφορά μόνο την περίφραξη, όπως αναφέρεια, αλλά και κάποια όργανα της παιδικής χαράς.
Με την  ανακοίνωσή του που ακολουθεί, δεν βρίσκει ούτε ένα λόγο να καταδικάσει το γεγονός – κάθε βράδυ η παιδική χαρά γίνεται χώρος εκτόνωσης βαρβαρότητας κάποιων καλόπαιδων. Θα την επισκευάσει λέει…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στον χώρο ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας βρίσκεται η παιδική χαρά της κεντρικής παραλίας, η οποία είναι εκτός λειτουργίας λόγω μη πιστοποίησής της, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, και για τον λόγο αυτό οι πόρτες εισόδου είναι κλειδωμένες. Τις τελευταίες δε ημέρες άγνωστοι προέβησαν σε βανδαλισμό καταστρέφοντας την περίφραξη μιας ολόκληρης πλευράς.

Το Λιμενικό Ταμείο έχει ήδη ζητήσει έλεγχο από αρμόδιο φορέα πιστοποίησης, ώστε να προβεί στις απαραίτητες εργασίες για να λάβει πιστοποίηση, και παράλληλα άμεσα θα ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης της περίφραξης.
Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την παιδική χαρά μέχρι την αποκατάστασή της.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδος
Σπύρος Καρβούνης

Προηγουμενο αρθρο
Συνοπτική ενημέρωση για το στεγαστικό ζήτημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: καταλύματα προς ενοικίαση για σεζόν

1 Σχόλιο

  1. Σπύρος Γαζης
    29 Αυγούστου 2020 at 16:19 — Απάντηση

    Το λιμενικό ταμείο και ο πρόεδρος χαράζουν στρατηγική και επιβάλουν όρια στον υπό την ευθύνη τους χώρο προς εξυπηρέτηση τόσο των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών με το αζημιωτο φυσικά όσο και για να αυξήσουν τον προϋπολογισμό τους.Η περιφρούρηση των χωρών αυτών και η διατήρηση έργων που υπάρχουν μέσα είναι δουλειά αλλων

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.