HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑκύρωση αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ακύρωση αποκριάτικων εκδηλώσεων

Η Κοινότητα Μαραντοχωρίου μετά την σχετική ΚΥΑ και την απόφαση του Δήμου Λευκάδας για τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, αποφάσισε την ματαίωση του Καμινού που γίνεται κάθε χρόνο στο Μαραντοχώρι στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Καλή Σαρακοστή σε όλους,
από το τοπικό Συμβούλιο

———————

—————————-

Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Ακυρώνεται το προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο 19/2/2020 αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας.

———————

Τοπική Κοινότητα Λαζαράτων

Η Τ. Κ Λαζαράτων και Τ. Κ Σπανοχωριου μετά την επίσημη ενημέρωσή της, ΚΥΑ με Αρ. Πρωτ. 13776 της 27.2.2020, ανακοινώνει την ΜΑΤΑΙΩΣΗ της εκδήλωσης για την Καθαρά Δευτέρα 02/03/2020 στο προφήτη Ηλία Στο Σπαναχώρι.
——————–

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας, μετά την επίσημη ενημέρωσή της, ΚΥΑ με Αρ. Πρωτ. 13776 της 27.2.2020, ανακοινώνει την ματαίωση του αποκριάτικου πάρτυ που είναι προγραμματισμένο για σήμερα Παρασκευή 28/02/2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Επίσης ανακοινώνει ότι τα μαθήματα του Μαζικού Αθλητισμού αναστέλλονται μέχρι και την Τρίτη 03/03/2020.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ

————————–

Ο «Ορφέας» ανακοινώνει την ακύρωση του αποκριάτικου χορού του

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας μετά τις εξελίξεις που αφορούν την προληπτική αντιμετώπιση της απειλής του κορονοϊού και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας ανακοινώνει την ακύρωση του αποκριάτικου χορού του. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν το σωματείο μας και δεδομένου ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο χορό ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιφυλασσόμεθα για την πραγματοποίηση νέας εκδήλωσης σε μέλλοντα χρόνο, ανάλογα με τις συνθήκες.
Το ΔΣ

———————————————–
Πολιτιστικός Σύλλογος
Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης ακυρώνεται η εκδήλωση μας, που ήταν προγραμματισμένη
για την Παρασκευή 28/2/2020, στο Cafe Plaza. Η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί σύντομα και θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Θεόδωρος Γαζής: ένας άγνωστος Λευκαδίτης ήρωας του Β' Παγκοσμίου πολέμου
Επομενο αρθρο
Αλκη Ζέη: Η μυθιστορηματική ζωή της γυναίκας που ανέθρεψε λογοτεχνικά αμέτρητες γενιές Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.