HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΔημιουργήθηκε μια εθελοντική ομάδα κατοίκων και απλών φίλων του Αγίου Νικήτα

Δημιουργήθηκε μια εθελοντική ομάδα κατοίκων και απλών φίλων του Αγίου Νικήτα

Με πολύ χαρά παρουσιάζουμε την «εθελοντική ομάδα κατοίκων και απλών φίλων του Αγίου Νικήτα» που μας συστήθηκε διαδικτυακά. Θεωρούμε πως μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες μπορεί να «γυρίσει» κάπως ο τροχός και να βελτιωθούν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα και όχι μόνο των οικισμών μας,

«Είμαστε μια εθελοντική ομάδα κατοίκων και απλών φίλων του Αγίου Νικήτα. Ευαισθητοποιηθήκαμε και ενωθήκαμε με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό μας για τον πανέμορφο αυτόν τόπο. Σκοποί μας είναι τόσο η καθαριότητα του παραδοσιακού μας οικισμού στο σύνολο του (χαρακτηρίστηκε τέτοιος ήδη από το 1978), όσο και των παραλιών που υπάγονται σε αυτόν. Καθώς και η διατήρηση, συνεχής βελτίωση και ανάδειξη του φυσικού τοπίου!
Θεωρούμε χρέος μας να σεβαστούμε, να φροντίσουμε και να προστατέψουμε τον Άγιο Νικήτα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Οποιαδήποτε ιδέα, σχόλιο, πρωτοβουλία ή απλή σκέψη, θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και να ενισχύουμε τις προσπάθειες μας!»

Πλησιάστε την ομάδα και γνωρίστε τις δράσεις της: https://www.facebook.com/agiosnikitaslefkadas/?__mref=message_bubble

90

91

92

93

94

95

Προηγουμενο αρθρο
Αυξήθηκαν αισθητά οι διεθνείς αφίξεις στο αεροδρόμιο του Ακτίου
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου Α.Γ.Α Ευκλέα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.