HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕπειδή τα χθεσινά είναι καλύτερα!

Επειδή τα χθεσινά είναι καλύτερα!

Βρέχει σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, από το πρωί στην πόλη της Λευκάδας. Το χιόνι μέσα στην πόλη πρέπει να έχει λιώσει. Μόνο σε κάτι χωράφια λίγο πιο έξω έχουν μείνει μερικές άσπρες «φωλιές», μέχρι να λιώσουν κι αυτές και το χιόνι να γίνει μια ανάμνηση για μας. Ποιος ξέρει σε πόσα χρόνια θα ξαναδούμε τόσο πολύ!

Η Καίτη Κακαβούλη από το πρωί το δήλωσε: τα χθεσινά ήταν καλύτερα. Συμφωνούμε μαζί της, γι’ αυτό δανειστήκαμε και την φράση της.

Θα δημοσιεύσουμε παρακάτω μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν νωρίς χτες το πρωί. Με τη σπανιότητα που εμφανίζεται το χιόνι στην πόλη μας, βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον να δούμε καθημερινές εικόνες με την ομορφιά που τους έδωσε το απαλό χιόνι.

Ξεκινήσαμε από το σπίτι μας, περάσαμε το Διοικητήριο, την παραλία, διανύσαμε το δρόμο του Κάστρου, είδαμε την παραλία του κάστρου, την αμμόγλωσσα, τους σωρούς της άμμου να μοιάζουν με κουραμπιέδες, τους Μύλους, φτάσαμε στον Αη Γιάννη, είδαμε το ιβάρι χιονισμένο, την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνλων, τον Άγιο Μηνά και η βόλτα τελείωσε στην εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής στη Μεγάλη βρύση. Δεν συνεχίσαμε παραπίσω…

Σημείωση: Εκτός όμως από τα όμορφα και επειδή το χιόνι που έπεσε σε όλο το νησί ήταν ασυνήθιστα πολύ -για τα δικά μας δεδομένα- όσοι πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το οδικό δίκτυο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προηγουμενο αρθρο
1.030.064,09 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης για επενδυτικά σχέδια στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση για το επαρχιακό οδικό δίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.