HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ φωτογραφία της ημέρας

Η φωτογραφία της ημέρας

Ένα κομφούζιο επικρατεί στην παραλία και  όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα επιδεινώνεται. Ο δρόμος έχει ασταμάτητη ροή, που αυτή την εποχή ίσα που διεκπεραιώνεται η κίνηση, αν δεν τύχει εμπόδιο στο δρόμο, που πάντα τυχαίνει.

Όσοι ζούμε και κινούμαστε στην πόλη, θυμόμαστε, πως στην παραλία υπήρχαν 5 λωρίδες κυκλοφορίας και το καλοκαίρι με δυσκολία κινούνταν τα αυτοκίνητα. Τώρα που οι 5 λωρίδες έγιναν 2 και τα αυτοκίνητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τι μέλει γενέσθαι;

Με αυτή την επικρατούσα κατάσταση στην παραλία, ομολογούμε, πως μας φάνηκε «προβοκατόρικη» η ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης προς την αρμόδια αντιδήμαρχο, αν η παραλία αστυνομεύεται.  Αστυνομεύεται το χάος που δημιουργήθηκε, όταν οι 5 λωρίδες έγιναν 2 και πώς;

Αναφερόμαστε μόνο στην κίνηση και όχι στο παρκάρισμα των αυτοκινήτων, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Επίσης δεν αναφερόμαστε σε πλατεία, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην παραλία.

Προηγουμενο αρθρο
Η παραλία Λιμονάρι Μεγανησίου ελεύθερη από ομπρελοκαθίσματα
Επομενο αρθρο
Η Ρόζα Βρεττού, η εμβληματική καρδιολόγος, η αυριανή Ευρωβουλευτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.