HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΗ θέα από το γραφείο του Δημάρχου…

Η θέα από το γραφείο του Δημάρχου…

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το Δημαρχείο. Αυτη την εικόνα αντικρίζουν όσων τα γραφεία έχουν θέα προς την ανατολική παραλία της Λευκάδας. Αυτή τη θέα έχει και το γραφείο του Δημάρχου.

Οι εικόνες είναι αναμφίβολα όμορφες. Θα μπορούσαν σε ότι αφορά το Δήμαρχο να αποδειχτούν και χρήσιμες. Εξηγούμαι: Τα κότερα που ήδη φαίνονται στη φωτογραφία είναι αρκετά. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα γίνονται ακόμα περισσότερα.

Όπως πληροφορήθηκα τα κότερα που δένουν εκτός μαρίνας, δηλαδή από το περίπτερο του Νώντα και μέχρι τη γέφυρα, πληρώνουν αν και όποτε θέλουν. Το Λιμενικό ταμείο αρμόδιο για την περιοχή, δεν ασχολειται ούτε με το ποιος έρχεται ούτε με το ποιος φεύγει.

Τώρα λοιπόν που το Λιμενικό Ταμείο βρίσκεται στην πλήρη δικαιοδοσία του Δήμου καλό θα ήταν ο Δήμος να φροντίζει να εισπράττει τα χρήματα. Δεν είναι εποχές για κουβαρντοσίνες. Η περιοχή στην οποία αναφέρομαι είναι μεγάλη. Με καλή χρήση του χώρου από τη μεριά του Δήμου, θα μπορούσε να του αποφέρει πολλά έσοδα.

Προηγουμενο αρθρο
Αρχιτεκτονική της πόλης της Λευκάδας (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Ύμνος για την επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα (21 Μαΐου 1864) και ειδικότερα της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.