HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜια μεγάλη νησίδα σαν ένα μικρό… τέρας

Μια μεγάλη νησίδα σαν ένα μικρό… τέρας

Ο νέος δρόμος που ξεκινά από την οδό Αναπαύσεως και έχει στα αριστερά του το νέο Νοσοκομείο είναι έργο υποδομής πρόσβασης του Νοσοκομείου. Τόσο αυτός όσο και τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης του Νοσοκομείου, γίνονται από τον Δήμο.

Ο δρόμος έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας και στη μέση νησίδα. Μια «τεράστια» μάλλον νησίδα.

Όπως είδαμε σήμερα, η νησίδα στρώνεται με μπετόν -από κάτω τοποθετήθηκε πλέγμα. Τόσο αυτή όσο και τα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά του δρόμου θα στρωθούν με πλάκες. Είναι ήδη ποστιασμένες στην περιοχή.

Το ερώτημα που γεννάται είναι, με πιο σκεπτικό εκεί στο Δήμο αποφάσισαν πως χρειάζεται τόσο μπετόν στην περιοχή; Γιατί στην νησίδα δεν έβαλαν χώμα ώστε στο μέλλον να φυτευτούν δεντράκια και να εναρμονιστεί η νησίδα και με τον γύρω χώρο, αλλά και με την ιστορία του. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μέρος του ελαιώνα.

Τέτοια μπετένια νησίδα υπάρχει απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία» στην λεωφόρο Κηφισίας στην Αθήνα! Αυτή είχε στο νου του ο σχεδιαστής ή τον κάμπο της Λευκάδας;

Προηγουμενο αρθρο
Σκουπίδια και πάλι στις Αλυκές Καρυώτων (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Δαμάζοντας τα κύματα στη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.