HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΉττα για τη Δόξα 73-79 από τον Προμηθέα Πατρών – Φωτορεπορτάζ

Ήττα για τη Δόξα 73-79 από τον Προμηθέα Πατρών – Φωτορεπορτάζ

Δεν τα κατάφερε η Δόξα στον σημερινό (28/1) αγώνα της στο κλειστό γήπεδο απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Ηττήθηκε με σκορ 73-79 και πλέον δυσκολεύει περισσότερο η κατάσταση της παραμονής της στην Α1 κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τους παίχτες της Δόξας να παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ και να περιορίζουν τους αντιπάλους τους σε ρόλο κομπάρσου, φθάνοντας την διαφορά στους 13 πόντους (28-15).

Τα πράγματα άλλαξαν στα δύο επόμενα δεκάλεπτα με τη Δόξα να μην είναι τόσο ενεργητική δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να ανεβάσει ψυχολογία και να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στην όλη κατάσταση συνέβαλαν και οι διαιτητές με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά τους επηρεάζοντας πιστεύουμε αρνητικά τους παίχτες της τοπικής ομάδας και ξεσηκώνοντας θύελλες διαμαρτυριών από την εξέδρα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από τις δύο ομάδες αλλά και από πλευράς διαιτησίας που μείωσε τα λάθη. Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα περίπου στο μέσον του δεκαλέπτου και μέχρι το τέλος ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Τελικά ο Προμηθέας με συνεχόμενες βολές ύστερα από άστοχες επιθέσεις της Δόξας, έφυγε νικητής με σκορ 73-79.

Τα δεκάλεπτα 28-15, 42-38, 56-56, 73-79.

Προηγουμενο αρθρο
«Έβαλαν φωτιά στην ξύλινη γέφυρα»!!
Επομενο αρθρο
Η επίσκεψη του υφυπουργού Στέργιου Πιτσιόρλα στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.