HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑπό την παρουσίαση του βιβλίου της Βιβής Κοψιδά – Βρεττού στο θέατρο Έαρ Βικτώρια

Από την παρουσίαση του βιβλίου της Βιβής Κοψιδά – Βρεττού στο θέατρο Έαρ Βικτώρια

ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ” της ποιήτριας Βιβής Κοψιδά Βρεττού.-ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ! George Orwell.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της ποιήτριας ΒΙΒΗΣ ΚΟΨΙΔΑ – ΒΡΕΤΤΟΥ με τίτλο ”Όλα καλά αξιότιμοι κύριοι” στο κατάμεστο θέατρο Έαρ Βικτώρια από επιφανείς προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών υπό την αιγίδα των εκδόσεων ”Μελάνι” και του “Κύκλου Ποιητών”.
Για το βιβλίο μίλησε η Νένα Κοκκινάκη, συγγραφέας, κριτικός βιβλίου. Ποιήματα διάβασαν: η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, η ηθοποιός Φωτεινή Φιλοσόφου, η Φόνη Πολίτου-Ρέπουλη, φιλόλογος, συγγραφέας.
Συντόνισε ο Γιάννης Φαλκώνης, σκηνοθέτης, ποιητής.
Καίριες παρεμβάσεις που αφορούσαν το βιβλίο έκαναν ο συγγραφέας Σπύρος Βρεττός, ο ποιητής Αντώνης Φωστιέρης και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
Η ποιήτρια ΒΙΒΗ ΚΟΨΙΔΑ – ΒΡΕΤΤΟΥ έκλεισε την βραδιά εμφανώς συγκινημένη ευχαριστώντας όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και υπέγραψε πλήθος βιβλίων.

Κείμενο και φωτογραφίες Γιάννης Φαλκώνης

Προηγουμενο αρθρο
Επιλέγω ΕΠΑΛ - Εγγραφές Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Σοφών ανδρών ρήσεις και μικρών αντιρρήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.