HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕίμαστε για τα πανηγύρια!

Είμαστε για τα πανηγύρια!

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας που ηρέμησαν κάπως η κολώνες από την αφισορρύπανση και βοηθούντος του καιρού ξαναγέμισαν. Αυτή τη φορά με τα πανηγύρια.

Αφού εξυπηρέτησαν όλα τα ντόπια, τελευταία διεύρυναν τους ορίζοντες τους σε «εξωσυνοριακές» εξυπηρετήσεις! Αυτό που διαφημίζει η συγκεκριμένη αφίσα γίνεται στον Άγιο Νικόλαο. Και γιατί όχι, με τη διεύρυνση των συνόρων, αύριο θα έρθουν από τη Βόνιτσα και γιατί όχι και η Αμφιλοχία μια ώρα δρόμος είναι!

IMG_3737

Είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια και βλάκες. Αν έστελνε την αφίσα του ο ενδιαφερόμενος στα μέσα ενημέρωσης, περισσότεροι θα την έβλεπαν από το να γεμίσει τις κολώνες από τη γέφυρα μέχρι το Νυδρί.

Και για να είμαστε δίκαιοι, πιστεύει κανένας πως όταν ο Δήμος φτιάξει τα πλαίσια που έχει δεσμευτεί, στα οποία θα μπορεί ο καθένας να διαφημιστεί, θα αρκεστούν όλοι σ’ αυτά; Σε καμιά περίπτωση, λέω εγώ. Πάλι το ίδιο χάλι θα έχουμε.
Τελικα είμαστε για τα πανηγύρια ντόπιοι και γείτονες.

Προηγουμενο αρθρο
Δυο νέες εκδόσεις από την Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών
Επομενο αρθρο
Κάλεσμα σε Οικοπεριβαλλοντική Διαδρομή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.