HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ παραδοσιακή φορεσιά της Λευκάδας σε γραμματόσημα των ΕΛΤΑ

Η παραδοσιακή φορεσιά της Λευκάδας σε γραμματόσημα των ΕΛΤΑ

Για πρώτη φορά φέτος τα γραμματόσημα EUROMED συμμετέχουν σε online διαγωνισμό για την ανάδειξη του ομορφότερου γραμματοσήμου

«Τα κοστούμια της Μεσογείου» η θεματολογία της νέας Ειδικής Σειράς Γραμματοσήμων EUROMED που εκδίδεται κάθε χρόνο από τις χώρες που περιβάλλουν τη Μεσόγειο – Ευρωμεσογειακή Ταχυδρομική Ένωση (Euromed Postal Community– EuroMed/PUMed»)-με κοινή θεματολογία, στο πλαίσιο της ταχυδρομικής συνεργασίας των χωρών και της ενίσχυσης των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών τους μέσω της προώθησης του φιλοτελισμού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ «η φετινή ειδική έκδοση EUROMED μας προσκαλεί σε μια ιστορική αναδρομή στην παράδοση και τον χρόνο. Τα ελληνικά γραμματόσημα EUROMED εικονίζουν φέτος παραδοσιακές φορεσιές από την Ξάνθη, τα Ανώγεια της Κρήτης, το Καστελλόριζο και τη Λευκάδα περιδιαβαίνοντας την χώρα από το βορρά ως το νότο, αναπαριστώντας την ιδιαίτερη και μοναδική πολιτιστική κουλτούρα και λαογραφία του κάθε τόπου.

Για πρώτη φορά φέτος τα γραμματόσημα EUROMED συμμετέχουν σε online διαγωνισμό για την ανάδειξη του ομορφότερου γραμματοσήμου EUROMED.

Ακολουθήστε το link https://euromed-postal.org/Philately/Voting και ψηφίστε το ελληνικό γραμματόσημο που εκπροσωπεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου»

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: ολοκληρώθηκαν τα έργα αναβάθμισης του Δημοτικού σταδίου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το 202ο φύλλο της εφημερίδας «Ηχώ της Λευκάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.