HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚάηκε ολοσχερώς ταβέρνα στο Μεγανήσι

Κάηκε ολοσχερώς ταβέρνα στο Μεγανήσι

Δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς η ταβέρνα «Καρνάγιο» στο Βαθύ Μεγανησίου από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Δόθηκε αγώνας ολόκληρος για το σβήσιμο της φωτιάς από το Δήμο και τους κατοίκους, η οποία ευτυχώς δεν επεκτάθηκε. Στις 9:00 το πρωί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Λευκάδας ξεκίνησαν για το Μεγανήσι.

Το σημερινό αποτέλεσμα της φωτιάς φέρνει στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί. Στο νησί δεν υπάρχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ο Δήμος διαθέτει ένα μικρό αυτοσχέδιο όχημα (σαν μικρή υδροφόρα) που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει περιπτώσεις πυρκαγιάς.

Προηγουμενο αρθρο
Ο πολεμιστής που ήταν κουρέας και έγινε γλυκατζής
Επομενο αρθρο
Έφτασαν σήμερα, μετά από 7 μήνες, 4 κοντέινερς για τους σεισμόπληκτους

1 Σχόλιο

  1. meganisinews
    8 Ιουνίου 2016 at 19:22 — Απάντηση

    Tο εστιατόριο “Καρνάγιο” έπαθε ζημιά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο που σήμερα χρησιμοποιείται ως βοηθητική αποθήκη.

    Δεν επηρεάστηκε καθόλου ο εξωτερικός χώρος, το μπαρ, οι τουαλέτες και ελάχιστα , επομένως γρήγορα επισκευάσιμος, ο χώρος παρασκευής των φαγητών(κουζίνα).

    Η πρωτοφανής συνδρομή δημοτών, συγγενών και φίλων που βρίσκεται σε εξέλιξη, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς, θα το καταστήσει λειτουργικό σε μία εβδομάδα περίπου, ώστε να μην στερηθούν οι πελάτες του τον πανέμορφο αυτό χώρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.