HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜαρινέλλα – Κώστας Χατζής: Δυο εκπληκτικοί καλλιτέχνες σ’ ένα μοναδικό ρεσιτάλ

Μαρινέλλα – Κώστας Χατζής: Δυο εκπληκτικοί καλλιτέχνες σ’ ένα μοναδικό ρεσιτάλ

Φωτορεπορτάζ: Ελεάννα Ματαράγκα

Μοναδικές στιγμές χάρισαν η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής στο κοινό που χτες το βράδυ γέμισε ασφυκτικά το Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας και καταχειροκρότησε τους δυο καλλιτέχνες.

Μια σπουδαία μουσική σύμπραξη που μέθυσε το κοινό και το ταξίδεψε σε μια άλλη Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στη σκηνή και μας συγκίνησαν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Ο Κώστας Χατζής ξεκίνησε από τις μπουάτ της Πλάκας και παρέμεινε μέχρι σήμερα εκπρόσωπος της κοινωνικής και ανθρωπιστικής μπαλάντας στην Ελλάδα.

Η Μαρινέλλα ξεκίνησε σαν δεύτερη φωνή δίπλα στο Στέλιο Καζαντζίδη για να ακολουθήσει αρκετά χρόνια αργότερα σόλο καριέρα δίνοντας πάντα έμφαση στο ποιοτικό τραγούδι. Είναι αστείρευτη, έχει τραγουδήσει σχεδόν κάθε είδος τραγουδιού. Εκτός από τη χειμαρρώδη φωνή της, διαθέτει μια εξαιρετική σκηνική παρουσία. Όταν ανοίγει τα χέρια της θαρρείς και σκεπάζει ολόκληρη τη σκηνή.

Ήταν μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Προηγουμενο αρθρο
Παλιά επαγγέλματα της Λευκάδας: Τα κουρεία
Επομενο αρθρο
Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς

1 Σχόλιο

  1. Ορέστης Τζανίνης
    9 Αυγούστου 2014 at 09:21 — Απάντηση

    Κρίμα και μόνο κρίμα,πολύ μικρό το άθλιο “Ανοιχτό Θέατρο” για τέτοιου εμβέλειας καλλιτέχνες…..
    Κρίμα στον κόσμο που ήθελε να δει αυτά τα ιερά τέρατα του Ελληνικού πενταγράμμου και δεν βρήκαν εισιτήριο να στοιβαχτούν σαν τις σαρδέλες μαζί με τους υπόλοιπους……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.