HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝέος βουλευτής Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς – Δηλώσεις

Νέος βουλευτής Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς – Δηλώσεις

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα με καταχωρημένα 72 από τα 74 εκλογικά τμήματα στα οποία η Ν.Δ προηγειται με 4286 ψήφους έναντι 4105 του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με ασφαλείς πληροφορίες για το σύνολο των εκλογικών τμημάτων, νέος βουλευτής Λευκάδας εκλέγεται ο Θανάσης Καββαδάς.

Να αναφέρουμε ότι η νίκη του κ. Καββαδα είναι μια καθαρά προσωπική νίκη, δεδομένης της πανελλαδικής υπεροχής του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχόμαστε στο νέο βουλευτή υγεία και δύναμη.

Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Καββαδά:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Λευκαδίτες, όλους τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους με τιμά και με συγκινεί βαθιά. Θέλω να ξέρουν ότι ως βουλευτής, θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων. Για μένα από σήμερα υπάρχουν μόνο Λευκαδίτες, δεν υπάρχουν Νεοδημοκράτες και ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν κόμματα. Τους ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τελείωσαν. Είναι μπροστά μας η επόμενη μέρα και αυτή η μέρα δεν είναι εύκολη. Η Ελλάδα πρέπει αύριο κιόλας να έχει κυβέρνηση, πρέπει όλες οι δυνάμεις να καταλάβουν την κρισιμότητα και να πράξουν αναλόγως. Πρέπει να βάλουμε στο περιθώριο ότι μας χωρίζει και να βάλουμε μπροστά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους μου, τον Βασίλη Μελά και την Γιωργία Αυγερινού για τον αγώνα που δώσαμε μαζί, και αυτός ο αγώνας ήταν νικηφόρος. Τους ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 5 μονάδες δείχνει το exit poll της ΚΑΠΑ Research
Επομενο αρθρο
Μεγάλη κακοκαιρία στη Λευκάδα (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.