HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟλοκληρώνει και η ΔΕΗ

Ολοκληρώνει και η ΔΕΗ

Περιχαρής ήταν σήμερα το πρωί ο Διευθυντής της ΔΕΗ Κώστας Κατωπόδης. Τον συναντήσαμε στην πλωτή γέφυρα που επιτηρούσε τα έργα της ΔΕΗ. Το χαντάκι στο συγκεκριμένο σημείο είχε ανοίξει από το καλοκαίρι. Ολοκληρώνονται πολύ σύντομα το έργο, όπως μας είπε, και μάλιστα με χαμηλό κόστος για την εταιρεία.

8

Τόσο αυτό το έργο, όσο και εκείνο που ήδη εκτελέστηκε στις Αλυκές Αλεξάνδρου, είναι η απαιτουμένη παρέμβαση της ΔΕΗ στο έργο διαπλάτυνσης του διαύλου. Χρειάστηκε να περάσει νέα υπόγεια καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος. Το έργο της εκβάθυνσης και διαπλάτυνσης του διαύλου ολοκληρώνεται όπου να’ναι.

5

Αυτό που μας έκανε ευχάριστη εντύπωση, ήταν η τέντα που είχε στηθεί πάνω από το σημείο που δούλευαν οι εργάτες, για την προστασία από τον ήλιο. Το βλέπουμε για δεύτερη φορά. Η πρώτη φορά ήταν σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο. Προστάτευε τους αρχαιολόγους, που με μικρά τσαπάκια έσκαβαν με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

9

Ελπίζουμε φεύγοντας το συνεργείο να αποκαταστήσει το χώρο όπως ήταν πριν. Να ρίξει λίγη άμμο, αλλιώς θα μείνει ένας λασπότοπος. Ο χώρος χρησιμοποιείται από τους περιπατητές.

Προηγουμενο αρθρο
Βαλτωμένη η Οδός Άκτιο-Αμβρακία, τα σενάρια για την ολοκλήρωση του άξονα
Επομενο αρθρο
15η Απονομή βραβείου Μπεκόπουλου

1 Σχόλιο

  1. 1 ΕΡΓΑΤΗΣ
    18 Οκτωβρίου 2016 at 23:19 — Απάντηση

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ,ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΗΧΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ,ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Δ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΟΥ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΗΧΙΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ,ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ,ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.