HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣήκωσε το κύπελο η Νίκη Λευκάδας

Σήκωσε το κύπελο η Νίκη Λευκάδας

Γέμισε όμορφες εικόνες το κλειστό γήπεδο της Λευκάδας σήμερα το απόγευμα( 26/4), στην εκδήλωση που έγινε για την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Νίκη Λευκάδας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Πριν από την τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με την ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ημίχρονο του αγώνα ο σύλλογος βράβευσε τους μεγάλους χορηγούς της φετινής χρονιάς απονέμοντας τους τιμητικές πλακέτες.

Στη λήξη του φιλικού αγώνα ο σύλλογος απένειμε επίσης τιμητικές πλακέτες στους προπονητές των ομάδων, Νίκο Δουβίτσα και Θεοδόση Βαφιά για τη συμβολή τους στις φετινές επιτυχίες.

Ακολούθησε η απονομή του κυπέλου στην ομάδα κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ τη φετινή χρονιά. Το κύπελο απένειμε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκης μαζί με το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Δρακονταειδή και τα μετάλλια η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθηνά Βρεττού.

Η απονομή του κυπέλου στη γυναικεία ομάδα έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κ. Τσαγκρώνη.

Βράβευση μεγάλων χορηγών της ομάδας

Απονομή κυπέλου στις κορασίδες της Νίκης

Απονομή κυπέλου στην ομάδα Γυναικών

Προηγουμενο αρθρο
Συμμετοχή της Καρυάς στη δράση: Let’s do it
Επομενο αρθρο
Όμορφες φωτογραφίες από την πόλη και τις εκκλησίες της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.