HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτην κορυφή της βαθμολογίας η Νίκη Λευκάδας (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Στην κορυφή της βαθμολογίας η Νίκη Λευκάδας (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Φωτορεπορτάζ: Ελεάννα Ματαράγκα

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η ΝΙΚΗ Λευκάδας μετά το νικηφόρο εξ΄ αναβολής αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα 21/12 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας με αντίπαλο την ομάδα των Ιωαννίνων με σκορ 85-68.

Τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στην αντίπαλη ομάδα για την τελική έκβαση του αγώνα. Παίζοντας δυνατά και γρήγορα προηγήθηκαν από την αρχή επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Στην επίθεση η ομάδα ήταν αρκετά παραγωγική πετυχαίνοντας αρκετούς πόντους με ωραίες προσπάθειες στο αντίπαλο καλάθι αλλά και ευστοχώντας σε αρκετά μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά έφτασε στους 24 πόντους κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τις μικρότερες σε ηλικία παίχτριες. Προς το τέλος του αγώνα η διαφορά μειώθηκε αλλά αυτό δεν επηρέασε την έκβασή του, εξασφαλίζοντας στην ΝΙΚΗ το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το σημερινό αγώνα, που σημειωτέων ήταν ο προτελευταίος του Α΄ γύρου η ΝΙΚΗ βρίσκεται επικεφαλής του ομίλου και βλέπει αισιόδοξα την νέα χρονιά. Ο τελευταίος αγώνας ου Α’ γύρου είναι στις 11/01/2015 στη Θεσσαλονίκη με τον Ναύαρχο Βότση.

Δεκάλεπτα: 19-16, 38-27, 66-46, 85-68.

Προηγουμενο αρθρο
Κάλαντα από τον Ορφέα
Επομενο αρθρο
Η πιο όμορφα στολισμένη πλατεία της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.