HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας

Αθήνα 24 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Θέλω να εκφράσω από καρδίας τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Λευκάδας που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Καλή πρόοδο σε όλους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στην νέα τους πορέια! Πολλά μπράβο επίσης στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και φυσικά στις οικογένειες των μαθητών που στάθηκαν δίπλα τους σε όλη αυτή τη διαδρομή!
Να μην ξεχνάμε όμως και τους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές ή μια δεύτερη ευκαιρία που θα τους οδηγήσει στην προσωπική τους επιτυχία.

Καλή πρόοδο σε όλους!
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Λευκάδα, 24-8-2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και τον ονομαστικών καταλόγων των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επιβραβεύτηκε ο αγώνας και η προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών.

Συγχαρητήρια σε όλους του επιτυχόντες, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους. Εύχομαι σε όλους και όλες καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όποιον επιστημονικό τομέα επέλεξαν.

Σε όσους υποψήφιους δεν ανήκουν στους σημερινούς επιτυχόντες να υπενθυμίσω ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά και εναλλακτικές επιλογές που οδηγούν σε μελλοντικές επιτυχίες.

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Ευχές κ. Ξενοφώντα Βεργίνη στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

Εκφράζω ολόψυχα τα συγχαρητήριά μου στις νέες και στους νέους του Νομού Λευκάδας για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι σπουδές τους ας αποτελέσουν αφετηρία όχι μόνο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης.

Παράλληλα, να ευχηθώ, σ’ όσους δεν εισάγονται, να έχουν υγεία και καλή επιτυχία σε νέες προσπάθειες. Ας γνωρίζουν ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει μια νέα ευκαιρία.

Με πολλή αγάπη
Ξενοφών Βεργίνης

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο Διευθυντής και οι διδάσκοντες καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους απόφοιτους μαθητές του σχολείου μας που πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας 100%, και μας έκαναν υπερήφανους. Υπογραμμίζουμε την ιδιαιτερότητα των επιτυχόντων μαθητών μας όσον αφορά την προσπάθεια που κατέβαλαν διότι είναι παιδιά που το πρωί εργάζονταν και το βράδυ αγωνίζονταν στον ακαδημαϊκό στίβο.

Οι κοπιαστικές προσπάθειές τους σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά τους νέοι ορίζοντες και τους ευχόμαστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών τους. Συγχαρητήρια σε όλους.

Ο Διευθυντής Χαλκιόπουλος Ιωάννης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠAIΔΕΙΑΣ
ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ &
Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΔΕ Λευκάδας συγχαίρει ολόθερμα τους επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις .Η επιτυχία τους αυτή ,και ιδιαίτερα σε εποχές που διακρίνονται από ποικίλες δυσκολίες και προβληματισμούς ,αποτελεί το εφαλτήριο για την μελλοντική εξέλιξη και πορεία τους σε ένα κόσμο ευμετάβολο αλλά και με πολλές προκλήσεις.

Ευχόμαστε στους μελλοντικούς φοιτητές και φοιτήτριες δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον δικό τους και του τόπου μας.

Για τους μαθητές που δεν κατέστη δυνατή η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τους καλούμε σε μια νέα προσπάθεια θυμίζοντας ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για την δικαίωση των στόχων μας.

Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μαζί με τα παιδιά μας έδωσαν με σθένος τον αγώνα τους.

Η ΔΔΕ Λευκάδας θα συνεχίσει να στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και την προσεχή χρονιά και ευελπιστούμε μια χρονιά γόνιμη και δημιουργική για όλους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Κι όμως κάτι ανθίζει!
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Συλλόγου Νυδριού για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Βίλχελμ Νταίρπφελντ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.