HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση προς το άρθρο που καταγγέλλει τα parking μας για αυθαιρεσία

Απάντηση προς το άρθρο που καταγγέλλει τα parking μας για αυθαιρεσία

Απάντηση προς το άρθρο που καταγγέλει τα parking μας για αυθαιρεσία και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους πελάτες μας.

Με εκτίμηση ο εκπρόσωπος των parking!

Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτη την εξαπόλυση σχολίων και χαρακτηρισμών που θίγουν το ήθος μας και την συμπερφορά μας ,πόσο μάλλον ανώνυμα και άνευ αποδείξεων.

Σχετικά με την αναφορά που έγινε ότι το ιδιωτικό parking έχει παραχωρηθεί στους λουόμενους από τον ιδιοκτήτη ελεύθερα (συγκεκριμένα στο σημείο που αναφέρει κάτω από την φωτογραφία ότι είναι παρκαρισμένα 8 αμάξια και φτάνει αυθαίρετα στο συμπέρασμα ότι τα αμάξια αυτά έχουν παρκάρει εκεί με το ζόρι) να τονίσω ότι στην είσοδο του parking υπάρχει ένα πανό τοποθετημένο από τον ιδιοκτήτη της καντίνας , το οποίο αναφέρει ότι το parking είναι ελεύθερο που σημαίνει ότι το parking ναι μεν έχει μηδενική χρέωση με ελάχιστη όμως κατανάλωση από την καντίνα.Σας επισυνάπτω προς απόδειξη των λεγομένων μου την παρακάτω φωτογραφία.

1

Συγκεκριμένα ,λοιπόν, το παραπάνω parking μου ανήκει ενυπόγραφα από τον ιδιοκτήτη των χωραφιών, παρ΄όλα αυτά την δεδομένη στιγμή το συγκεκριμένο χωράφι είναι σφραγισμένο με εντολή του δικαστηρίου,διότι υπήρχε διαφωνία με τον ιδιοκτήτη της καντίνας.Μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου το parking πρέπει να παραμείνει κλειστό ,όμως οι ιδιοκτήτες της καντίνας το λειτουργούν παράνομα διότι αποκομούν έσοδα με την ελάχιστη χρέωση της καντίνας.Σας επισυνάπτω την απόφαση των γραφείων συγκοινωνιών της Λευκάδας.

2

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν μόνο 8 αμάξια μέσα στο parking.

Στο σημείο που αναφέρεται ότι τα parking είναι χωράφια και όχι parking σας επισυνάπτω τις εξής φωτογραφίες για να δείξω ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές οργανωμένων parking.Tα χωράφια έφτασαν στα χέρια μας σε αυτή την κατάσταση και λειτουργούσαν ήδη σαν parking(παράνομα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη,δεν υπήρχε καν πινακίδα ένδειξης parking).

3

Και υπό την ιδιοκτησία μας λειτουργούν στην παρακάτω κατάσταση,δηλαδή οργανωμένα,ασφαλτοστρωμένα με ειδικά διαμορφωμένες θέσεις parking,και οι εργασίες για την βελτίωση του parking συνεχίζονται ακόμα.

4

5

6

Σχετικά με την αναφορά που έγινε για το σημείο της πλατείας που αναφέρει ότι είναι ελεύθερο προς τους λουόμενους,δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να παρκάρει πράγμα που αποδεικνύεται στην παρακάτω φωτογραφία.

7

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε να απαντήσουμε και να υποστηρίξουμε την θέση μας.
Με εκτίμηση ο εκπρόσωπος των parking.

Διαβάστε το άρθρο [εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Γιορτή Νεολαίας 2016: «Μερικές φορές τα μικρά πράγματα είναι πολύ σημαντικά!»
Επομενο αρθρο
Υπαναχώρησε στο θέμα του Αμμόκαμπου η δημοτική Αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.