HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΆρτα: 16χρονος σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Άρτα: 16χρονος σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του,κατά την διάρκεια κυνηγιού μιας παρέας οκτώ ατόμων, στο μικρό φράγκμα της Άρτας.

Ο 33χρονος έχασε την ζωή του, ενώ ο 16χρονος ανεψιός του σε κατάσταση σοκ,βλέποντας τον νεκρό θείο του,  έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του  προσπαθώντας να θέσει  τέλος στη ζωή του.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Άρτας και δίνει μάχη για την ζωή του, μιας και έχει τραυματιστεί βαρύτατα στο λαιμό και στο θώρακα.

Με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Άρτας έδωσε μάχη και με το χρόνο, ενώ ακόμα και γιατροί που δεν εφημέρευαν, έσπευσαν να ενισχύσουν τη χειρουργική ομάδα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να σωθεί ο 16χρονος.

Συνελήφθησαν ο πατέρας του και ένας θείος του
Σύμφωνα με το epiruspost, μετά την τραγωδία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, άλλου αδελφού του πατέρα του. Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος.

Πηγή: https://epirusgate.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Οδηγώντας στο «τούνελ του θανάτου» - O πιο επικίνδυνος δρόμος στον πλανήτη [βίντεο]
Επομενο αρθρο
Το Μαγικό Ταξίδι των Γεύσεων του Αριστείδη Δάγλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.