HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη (09-09-2015) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία και σταδιακά στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Κεντρική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Αύριο Πέμπτη (10-09-2015) τα έντονα φαινόμενα τα οποία θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στις προαναφερθείσες περιοχές αργά τη νύχτα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Μεθαύριο Παρασκευή (11-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Προηγουμενο αρθρο
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Τρεις συλλήψεις στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.