HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας: Μία μέρα πριν το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν έχει παραδώσει καμία εισήγηση

Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας: Μία μέρα πριν το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν έχει παραδώσει καμία εισήγηση

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  ( Α.ΜΕ. Λ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Λευκαδίτισσες Λευκαδίτες

Το αγωνιστικό μέτωπο Λευκάδας καλεί όλο τον κόσμο την Τετάρτη στις 4:00 μ.μ. στο δημαρχείο που συζητά το θέμα του τουριστικού περιπτέρου στο κάστρο

Μία μέρα πριν το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν έχει παραδώσει καμία εισήγηση.

Καταγγέλλουμε αυτή την πάγια τακτική του δημάρχου και γενικότερα την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου όπου δεν δίνεται στους δημοτικούς συμβούλους εισήγηση για το θέμα που συζητείται.

Πρόκειται για αντιδημοκρατική λειτουργία που ευτελίζει το δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της Δημοτικής περιόδου όπου ο δήμαρχος δεν δίνει εισήγηση για να μπορεί να ψαρέψει μέσα στη συνεδρίαση να μην λέει την πρόταση του και να δημιουργεί πλειοψηφίες όπως τον συμφέρει, με τις άλλες παρατάξεις που συνεργάζεται.

Όσα τερτίπια κι αν σκαρφιστούν, ο λαός όπως απέδειξε με τις πολυπληθείς και πάνδημες κινητοποιήσεις του,  είναι αποφασισμένος να αποτρέψει  την προσπάθεια  της παραχώρησης του δημοσίου χώρου στον ιδιώτη για να πλουτίζει .

Η προσπάθειά  για δόμηση σε αδόμητη ζώνη A , σε περιοχή που δεν επιτρέπει ούτε η ΖΟΕ του σχεδίου πόλης, σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ, με μελέτες  ασύμβατες με τις ισχύουσες νομικές και περιβαλλοντικές δεσμεύσεις  ,πού κατακρεουργούν βάναυσα τον δημόσιο χώρο, δεν την αποδέχεται ο κόσμος και δεν θα περάσει.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥ  ΚΑΣΤΡΟΥ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ

Για το ΑΜΕΛ

Ζαβιτσάνος Πέτρος     Δημοτικός σύμβουλος

ΛΕΥΚΑΔΑ 1-11-2022

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα (24/10 - 30/10)
Επομενο αρθρο
Σημειώσεις για τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.