HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά – Και η Λευκάδα ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Αυγούστου

Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά – Και η Λευκάδα ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Αυγούστου

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι αυξημένη και τα πλοία να αναχωρούν με πληρότητες που αγγίζουν το 100%.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στις εξόδους των εθνικών οδών χωρίς ωστόσο να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Για σήμερα Κυριακή (30/07), σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι προγραμματισμένα 23 δρομολόγια με τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 24.000 επιβάτες, ενώ χθες Σάββατο (29/07) έφυγαν 24 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά μεταφέροντας περισσότερους από 27.000 επιβάτες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ταξιδιώτες επιλέγουν τις πόλεις Αχαΐα, Κορινθία και Μεσσηνία, ενώ καταγράφεται μεγάλη ζήτηση και για τη Λευκάδα. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι το κύμα της εξόδου θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών, ενώ τις επόμενες ημέρες η κίνηση στα νησιά αναμένεται να κορυφωθεί.

Πηγή: https://www.lykavitos.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Έλεγχοι για την πρόληψη της παραβατικότητας στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
O @Spathumpa παρουσιάζει τα Καβαλικευτά - Την ωραιότερη παραλία της Λευκάδας (φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.