HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑθλητικές δραστηριότητες και επιδόσεις 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας

Αθλητικές δραστηριότητες και επιδόσεις 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

Το σχολείο μας συμμετείχε στη β΄ φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος  Στίβου στη Κοζάνη με τρεις μαθητές. Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα: 

Ο Τσούτσης Άγγελος ήταν 2ος στο μήκος με επίδοση 6.69μ. που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ. Η επίδοση αυτή είναι δυνατόν να του δώσει πρόκριση στη γ΄ φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη της Καβάλας τις 4-5 Μαΐου 2023, το οποίο θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η Λογοθέτη Βασιλική ήταν 5η στο μήκος με επίδοση 5.13μ, μακριά από τις περσινές της επιδόσεις μιας και φέτος δε γυμνάζεται συστηματικά.

Η Κατηφόρη Ερμιόνη ήταν 7η στο μήκος με επίδοση 5.06, κουρασμένη από τις πολλές μετακινήσεις των τελευταίων ημερών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες και καλή επιτυχία σε αυτούς που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

 Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 Χρυσούλα Φραγκούλη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαθητές του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους επισκέφτηκαν την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023 το προπονητικό κέντρο στο ΟΑΚΑ, στο οποίο πραγματοποιεί την προετοιμασία της η εθνική ομάδα στίβου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου αλλά και να συνομιλήσουν με τον εθνικό προπονητή Κο Πομάσκι καθώς και με τους πρωταθλητές του στίβου, Μίλτο Τεντόγλου και Ανδρέα Πανταζή.

Όλοι τους με πολύ καλή διάθεση και παρά την πίεση των υποχρεώσεών τους αφιέρωσαν αρκετή ώρα, για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών και να τους δώσουν συμβουλές για τον αθλητισμό αλλά και τη ζωή τους.

Οι μαθητές αποχώρησαν  από τον χώρο ενθουσιασμένοι από την μοναδική εμπειρία.

Προηγουμενο αρθρο
Πρεμιέρα για τα κορίτσια βόλεϊ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16
Επομενο αρθρο
«Όχι» στον καπιταλισμό, «ναι» στις ξένες επενδύσεις – Οι μεγάλες αντιφάσεις των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.