HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑκυρώνονται λόγω κορωνοϊού οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι μαθητικές και η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Οπως εξήγησε ο κ. Πέτσας, με απόφαση του πρωθυπουργού, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Η απόφαση ήταν αναμενόμενη καθώς η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και δεν θα μπορούσαν να τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Να σημειωθεί ότι ούτε την 25η Μαρτίου είχαν γίνει παρελάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ολα όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών για τον κορωνοϊό
«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ήδη εκδηλωθεί ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας που αποτυπώνεται στους αριθμούς κρουσμάτων, διασωληνωμένων και, δυστυχώς, θανάτων.

Ένα κύμα που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των κλειστών χώρων και των εποχικών ιώσεων. 

Για αυτό, άλλωστε, το θέμα απασχόλησε σοβαρά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, παρότι δεν ήταν στην επίσημη ατζέντα του.

Προηγουμενο αρθρο
Ένας μικρός άθλος, ένα μεγάλο εγχείρημα για την Ιωάννα
Επομενο αρθρο
(34) συλλήψεις στη Λευκάδα τον Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.