HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑλέξης + Πάνος = Love For Ever

Αλέξης + Πάνος = Love For Ever

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποκαταστήσει πολιτικά τον Πάνο Καμμένο δείχνει ότι τελικά τον έβλεπε σοβαρά και δεν ήθελε μια απλή ευκαιριακή σχέση!

Η σχέση τους είναι σαν ένα σύγχρονο παραμύθι. Ο Αλέξης, με μια περιουσία 35% που όλοι τον ήθελαν για γαμπρό, επέλεξε τελικά το δρόμο της καρδιάς του. Και θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με το φτωχό Πάνο του 3% βουλώνοντας έτσι τις φαρμακόγλωσσες που έλεγαν ότι τον έχει εκθέσει, αφήνοντάς τον στα «τέσσερα» μόνο και ντροπιασμένο.

Έτσι, όταν ο Πάνος ήρθε κάτω από την εξέδρα του Αλέξη, που εκείνη τη στιγμή γιόρταζε τη νίκη του, ο Αλέξης δεν δίστασε στιγμή. Του έκανε ένα νεύμα (σαν αυτό του Ανδρέα στη Δήμητρα Λιάνη) και ο Πάνος ανέβηκε και στάθηκε δίπλα του. Τότε ο Αλέξης τον πήρε στα χέρια και πέρασαν μαζί (όπως απαιτεί το έθιμο) το κατώφλι της Κουμουνδούρου.

Μπορεί η σχέση τους να περνάει δυσκολίες, όπως κάθε σχέση, αλλά ίσως είναι αυτές οι μικρές διαφορές σε ελάσσονα θέματα (όπως π.χ. η σχέση με την Εκκλησία ή το Σύμφωνο Συμβίωσης) που δίνουν το απαραίτητο αλατοπίπερο σε ένα γάμο.

Πηγή: www.athensvoice.gr

Προηγουμενο αρθρο
Σύλληψη στη Λευκάδα για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
Επομενο αρθρο
Τα πρώτα καλούδια του Φθινοπώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.