HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑναδρομική έκθεση ζωγραφικής Θανάση Σίδερη

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής Θανάση Σίδερη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΔΕΡΗ

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκαδίων εγκαινίασε την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Σίδερη στην Δημοτική Πινακοθήκη,  την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Ο αξιόλογος Λευκαδίτης ζωγράφος εκθέτει  χαρακτηριστικά  έργα  του από όλη την πορεία της εικαστικής του δουλειάς (λάδια, ακρυλικά, ακουαρέλες, κ.λ.π.) κλείνοντας έτσι έναν κύκλο της ζωής του.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός , Δημοτικοί Σύμβουλοι , μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου και πλήθος κόσμου.

Η Λευκάδα του Θανάση Σίδερη ζωντάνεψε μέσα από τα έργα αλλά και υπό τους ήχους της αγαπημένης σε όλους Αγιομαυρίτικης Παρέας, της οποίας υπήρξε ιδρυτής.

Η διοργάνωση της έκθεσης συμπίπτει με το άνοιγμα της Πινακοθήκης σε προγραμματισμένες περιοδικές εκθέσεις  για όλη τη θερινή περίοδο.

Ώρες επισκέψεων: Καθημερινά 9.00-14.00 και 19.00-22.00

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Η επιδημιολογική κατάσταση την Δευτέρα 4 Ιουλίου
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.