HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑνικανότητα, αδιαφορία αλλά το σημαντικότερο, άγνοια

Ανικανότητα, αδιαφορία αλλά το σημαντικότερο, άγνοια

Στην πλατεία Ζαμπελίων, δίπλα από τον ΟΤΕ, υπάρχει αυτή η εκπληκτικής ομορφιάς ζωγραφιστή πόρτα. Ποιος δεν έχει σταθεί να την θαυμάσει και να την φωτογραφίσει; Μάλιστα το καλοκαίρι με τις δυο ανθισμένες μπουκαμβίλιες η εικόνα γίνεται μαγευτική. Αποτελεί ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης. Ταξιδεύει στο google μαζί με το όνομα Λευκάδα. Μπαίνει στο διαδίκτυο σε ό,τι έχει σχέση με παραδοσιακές πόρτες. Τελευταία την είδαμε στην τηλεόραση σε διαφήμιση του LIDL.

Μπροστά από αυτή την πόρτα έχει σκαφτεί ο δρόμος εδώ και δυο σχεδόν μήνες, έγινε χωράφι. Προφανώς για να αλλαχτούν οι κατεστραμμένες πλάκες που ήταν στρωμένος. Ακόμα δεν αξιώθηκαν οι αρμόδιοι να ξεκινήσουν το έργο.

Η επισήμανση μας δεν γίνεται για την καθυστέρηση εκτέλεσης ενός έργου από αδιαφορία ή ανικανότητα. Η καθυστέρηση του συγκεκριμένου έργου έχει χειρότερη αιτία. Δείχνει άγνοια της πόλης που ζούμε και των σημείων ενδιαφέροντός της από τους αρμόδιους. Αν γνώριζαν τη σημασία του συγκεκριμένου σημείου για όλη την πόλη, θα έπρεπε το έργο να γίνει ακόμα και νύχτα για να είναι έτοιμο το πρωί!

Προηγουμενο αρθρο
Στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ ο βουλευτής για τα Ειδικά Σχολεία, επισκευές σχολείων και εξοπλισμό Νοσοκομείου
Επομενο αρθρο
Ερντογάν για Αγία Σοφία: Έγινε ξανά τζαμί - 350.000 άνθρωποι στην προσευχή