HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑπόφαση ΟΕ για τη δημοπράτηση του έργου Ολοκλήρωση αποχετευτικών Δ.Ε. Λευκάδας (14.397.599,00)

Απόφαση ΟΕ για τη δημοπράτηση του έργου Ολοκλήρωση αποχετευτικών Δ.Ε. Λευκάδας (14.397.599,00)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Δημοπρατούμε άμεσα το μεγαλύτερο αποχετευτικό έργο του δήμου Λευκάδας για την προστασία της δημόσιας υγείας, αξίας 14.397.599,00€»

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 27/6/2023, εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και ο καθορισμός ημερομηνίας δημοπράτησης του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικών δικτύων Δ.Ε. Λευκάδας», με προϋπολογισμό 11.610.967,74€ (χωρίς ΦΠΑ), και χρηματοδότηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Ταμείο Ανάκαμψης.

Η ημερομηνία δημοπράτησης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού ορίστηκε η 18/08/2023, ημέρα Παρασκευή, και η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών η 21/07/2023, ημέρα Δευτέρα.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στις κοινότητες Νικιάνας, Επισκόπου, Λυγιάς, Καρυωτών, Απόλπαινας και Τσουκαλάδων.

Με το μεγαλύτερο σε χρηματοδότηση έργο προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, ικανοποιούμε μια διαχρονική απαίτηση για την ορθολογική διαχείριση των λυμάτων, με την χρήση των βέλτιστων μεθόδων και σύγχρονης τεχνολογίας.

Μπορείτε να δείτε την δήλωση του δημάρχου στο link :
https://www.youtube.com/watch?v=bfesX81FKY4
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Η ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας θα προσλάβει δυο (2) άτομα για το Θερινό Camp στην Βασιλική
Επομενο αρθρο
Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής Γυμναστηρίου, Ρίτας Μπάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.