HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΒοτανικός περίπατος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ» Νεοχωρίου

Βοτανικός περίπατος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ» Νεοχωρίου

Βοτανικό περίπατο  πραγματοποίησε χτες Σάββατο ο  Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ» Νεοχωρίου.

Όπως αναφέρουν: Σήμερα είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας για ακόμα μια φορά τον γνωστό βοτανολόγο Άρη Κοκοτσή που ζει στο υπέροχο χωριό της ορεινής Λευκάδας Αλέξανδρος!

Το ένθερμο ακροατήριο μαζεύτηκε αρχικά στον φιλόξενο χώρο του ανακαινισμένου πρώην δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου όπου κ. Κοκοτσής μίλησε για τα βότανα της εποχής και όχι μόνο!

Στη συνέχεια ακολούθησε βοτανικός περίπατος σε μια μαγική διαδρομή μέσα από μονοπάτια, πηγές και λιβάδια όπου έγινε επιτόπου αναφορά σε διάφορα βότανα που βρέθηκαν στην υπέροχη ανοιξιάτικη φύση του τόπου μας!

Ο περίπατος κατέληξε στο σχολείο όπου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν διάφορες χορτόπιτες και άλλα νόστιμα σκευάσματα που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο!

Ευχαριστούμε τον φίλο μας Άρη για το σεμινάριο, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, και φυσικά όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης!

Προηγουμενο αρθρο
Πολύ παλιά φωτογραφία
Επομενο αρθρο
Τιμή στους ήρωες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.