HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ«Βούλιαξε» η Λευκάδα από την κίνηση το Σάββατο

«Βούλιαξε» η Λευκάδα από την κίνηση το Σάββατο

Δημοφιλέστατος τουριστικός προορισμός η Λευκάδα, γνωστό τοις πάσι.

Οι μεγάλες θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παραλίες του νησιού, το οποίο είναι οδικώς προσβάσιμο, δημιούργησαν εικόνες όπως αυτές που κατέγραψε παρακάτω οδηγός κινούμενος προς Αιτωλοακαρνανία.

Λίγο η πολυκοσμία, λίγο το χρόνιο ζήτημα της γέφυρας του νησιού που οδηγεί, μοιραία, σε καθυστερήσεις όταν ανοίγει για τα σκάφη και η κίνηση έφτασε μέχρι τον… Άγιο Νικόλαο.

«Κίνηση ΠΑΣΟΚ έχει σήμερα η Λευκάδα» σημειώνει περιπαικτικά ο οδηγός. «Καταστράφηκε ο κόσμος στην Αθήνα, και ήρθαν να πάρουν λίγο αέρα», καταλήγει.

Πηγή: https://www.agriniopress.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Κατέπεσε Πετζετέλ στην Ζάκυνθο – Σώος ο πιλότος
Επομενο αρθρο
Φωτιά στην Εύβοια: Στάχτη μισό εκατομμύριο στρέμματα – Drone κατέγραψε την απόλυτη καταστροφή

1 Σχόλιο

  1. Βεργινης Σ
    9 Αυγούστου 2021 at 14:49 — Απάντηση

    Γράψτε και κάτι για τα προβλήματα. Ότι δεν έχουμε δρόμους για τόσα αυτοκίνητα. Ότι για να περάσεις το Καλαμιτσι παραδειγμα πρέπει να έχεις Άγιο. Οτι μελέτη για τον περιφερειακό Καλαμιτσιου υπαρχει εδω και 25 χρονια και εδω και 3 χρονια εχουν βρεθει και χρηματα και απλα οι υπευθυνοι δεν κανουν απολυτως τιποτε. Όταν όμως πάρουμε καμμία φωτιά και καούμε γιατί δεν μπορεί να περάσει η πυροσβεστική αυτοι οι ίδιοι τύποι θα τρέξουν πρώτοι στα κανάλια να μας πουν πόσο γρήγορα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός. Μας έχουν κουράσει αφάνταστα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.