HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής

O 27χρονος μπασκετμπολίστας ήταν ο ηγέτης της Εθνικής στον αγώνα με την Ουκρανία

Δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ ηγείται της Εθνικής ομάδας στην προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωμπάσκετ και σε κάθε αγώνα γίνεται ακόμη καλύτερος.

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουκρανία, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας σημείωσε 41 πόντους, που είναι ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ο «Greek Freak» ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερή του επίδοση, που ήταν οι 40 πόντοι στην αναμέτρηση με τη Σερβία για τα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς με την Ουκρανία αγωνίστηκε 27 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα έχοντας 41 πόντους με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 15/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, έχοντας συνολικά 13/18 σουτ εντός παιδιάς. Ήταν, μάλιστα, καθοριστικός παράγοντας για την ανατροπή για της Ελλάδα στο τρίτο δεκάλεπτο.

«Εξωπραγματικός», ήταν το λακωνικό σχόλιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ στο twitter για τα μυθικά επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ηλίας Λογοθέτης και η Αγιομαυρίτικη παρέα αποχαιρετούν το καλοκαίρι στα στενά του Πουλιού- video
Επομενο αρθρο
Η παρέλαση των Εθνών έχει ξεκινήσει - Προπορεύονται οι μαζορέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.