HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας για την ΔΕΘ

Δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας για την ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η φετινή  87η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης   είναι  η 5η κατά σειρά επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργός και  επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν το έργο τους  ‘’ για την ισχυρή  Ελλάδα του σήμερα και του αύριο ‘’  

Στους 50 μήνες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  χρειάστηκε να αναμετρηθεί με πολλές κρίσεις , πολύ περισσότερες από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί . 

Ο Πρωθυπουργός  ποτέ δεν κρύφτηκε , ποτέ δεν διεκδίκησε το αλάθητο αλλά και ποτέ δεν υποχώρησε στα εμπόδια ‘ όσο ανυπέρβλητα  και αν φαίνονταν . Το ίδιο κάνει τώρα και θα συνεχίσει να κάνει.

Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στην δεύτερη του θητεία ως Πρωθυπουργού δεν είναι διαβατήριο εφησυχασμού , ούτε άλλοθι αλαζονείας – είναι εντολή για δουλειά και για αποτέλεσμα. Είναι εντολή σεμνότητας και συνέπειας .  

Ύστερα από χρόνια περιπέτειας ο τόπος μας κλείνει τους λογαριασμούς με το παρελθόν . Πυξίδα της χώρας δεν θα είναι οι πρόσφατες αντιξοότητες αλλά οι ελπίδες που γεννά μια Ελλάδα πιο ισχυρή οικονομικά – κοινωνικά και γεωπολιτικά . Μια Ελλάδα έτοιμη να αναμετρηθεί με τις παθογένειες του χθες αλλά και με τα στοιχήματα του αύριο. Μια χώρα πιο οπλισμένη και με μια βαθιά εθνική αυτογνωσία. 

Το 2019 οι πολίτες ζητούσαν μια χώρα που θα γεννά προκοπή αντί για προβλήματα στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους και κυρίως δημιουργώντας νέο πλούτο με μερίδιο για όλους . Το 2023  τα παραπάνω έρχονται να δικαιωθούν και να επιβεβαιωθούν .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εντολή μεγάλων μεταρρυθμίσεων και αυτές κάνει.  

‘’ με πίστη στον εαυτό μας οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ενωμένοι θα βαδίσουμε στο μέλλον και θα το κερδίσουμε …’’

από την Διοικούσα επιτροπή της εκλογικής περιφέρειας Λευκάδας
                                της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγουμενο αρθρο
ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:  Ανακοίνωση νέας σχολής διαιτησίας 2023-24
Επομενο αρθρο
Equal Society: ευκαιρίες απασχόλησης στη Λευκάδα από 18/9 έως 24/9

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.