HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔιασκευή του Bella Ciao γίνεται ο ύμνος της ουκρανικής αντίστασης [βίντεο]

Διασκευή του Bella Ciao γίνεται ο ύμνος της ουκρανικής αντίστασης [βίντεο]

Στη διασκευή του ιταλικού αντάρτικου τραγουδιού Bella Ciao προχώρησε η Ουκρανή φολκ τραγουδίστρια Khrystyna Soloviy και έχει γίνει viral.

Η Ουκρανή τραγουδίστρια αφιέρωσε το τραγούδι «σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις, στους Ήρωές μας και σε όλους εκείνους που παλεύουν για τη γη τους αυτή τη στιγμή».

Τι λέει η ουκρανική εκδοχή του Bella Ciao με τίτλο «Η Ουκρανική Οργή»
Η νέα εκδοχή με τίτλο «Η ουκρανική οργή» στον πρώτο στίχο λέει: «Ένα ακόμη πρωί την αυγή/ η γη τινάχτηκε και το αίμα μας άρχισε να βράζει/ Οι ρουκέτες από τον ουρανό, οι σειρές των τανκς/ Και ο γέρος Ντνίπρο ούρλιαζε».

Η αγγελική φωνή της νεαρής Ουκρανής τραγουδίστριας Σολογίβ, συνοδευόμενη από την κιθάρα του Ολεξίι Μορόσοβ, τραγουδά παρακάτω: «Κανείς δεν το σκέφτηκε, κανείς δεν ήξερε/ τι ήταν η ουκρανική οργή/ Θα σκοτώσουμε όλους τους καταραμένους δήμιους χωρίς έλεος/ Αυτούς που εισβάλλουν στη γη μας». «Στην εδαφική Άμυνα βρίσκονται καλύτερα παιδιά/ Στις ένοπλες δυνάμεις μας πολεμούν πραγματικοί ήρωες/ οι αντιαρματικοί πύραυλοι και τα bayraktar/ Σκοτώνουν τους Ρώσους για τους Ουκρανούς/ Και ο λαός, μας, οι Ουκρανοί/ Έχουν ήδη ενώσει όλο τον κόσμο ενάντια στους Ρώσους/ Και πολύ σύντομα θα τους νικήσουμε/ Και θα υπάρχει ειρήνη σε όλη τη Γη» καταλήγει η νέα εκδοχή του «Bella Ciao».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Strong me για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επομενο αρθρο
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο εφιάλτης μετά την επίθεση σε μαιευτήριο της Μαριούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.