HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔολοφονία σκύλου στην Νικιάνα Λευκάδας

Δολοφονία σκύλου στην Νικιάνα Λευκάδας

Χθες μετά από πολύ καιρό καταφέραμε με την γυναίκα μου να πάμε στο εξοχικό μας το οποίο βρίσκεται στην Νικιάνα Λευκάδας. Φτάσαμε πρωί πρωί μαζί με τα 2 σκυλάκια μας, ένα 5 μηνών την Λουνα μας και τον Μόργκαν ένα βελγικό ποιμενικό. 

Εκεί είναι και ένα αδέσποτο το οποίο το ταΐζουμε εμείς αλλά και ένας δύο κάτοικοι του χωριού. Στο παρελθόν εξαιτίας του αδέσποτου που το ταΐζαμε είχαμε δεχτεί από καλούς γείτονες και κατοίκους του χωριού απειλές, για να μην το ταΐζουμε. 

Όλα καλά μέχρι χθες το απόγευμα που όπως κάθε φορά τα σκυλάκια βγαίνουν από την κατοικία στον περιφραγμένο κήπο μας… Ξαφνικά και ενώ περνούσε η ώρα ο Μόργκαν μας δεν ερχόταν.. Βγήκαμε έξω και τον βρήκαμε σχεδόν να έχει φύγει. Πήγαμε μέσα σε 15 λεπτά στο κτηνίατρο που απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του με ενδείξεις δηλητηρίασης. Ακολούθησε μήνυση για τις φόλες. Και νεκροψία όπου πρέπει να σταλούν τα ευρήματα σε κάποια κρατική υπηρεσία για να έχουμε επίσημη βεβαίωση ότι δηλητηριάστηκε και από τι. 

Από την μεριά μου θα πιέσω να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Απλά γράφω αυτό το μήνυμα για να ενημερώσω όσους έχουν σκύλο και στο μέλλον βρεθούν στην περιοχή να προσέχουν, γιατί μέχρι σήμερα οι φόλες που έπεφταν ήταν εκτός κατοικιών.. Από χθες πέφτουν και εντός. 

Πηγή: https: www.insomnia.gr/

φωτογραφία αρχείου.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας
Επομενο αρθρο
Αυτό πρέπει να το... κοιτάξουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.