HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔράση συνεργασίας του Κέντρου πρόληψης «Δίαυλος» με το Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας

Δράση συνεργασίας του Κέντρου πρόληψης «Δίαυλος» με το Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας

ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΔΙΑΥΛΟΣ» 

ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας «ΔΙΑΥΛΟΣ», ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Δ/ντριας του Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας, κας Νίκης Κατωπόδη και της εκπαιδευτικού κας Κατερίνας Πετράνη, υλοποίησε δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, μια πολυπληθής ομάδα 120 μαθητών των τμημάτων της Α΄ και Β΄ τάξης, συμμετείχαν σε μια δίωρη βιωματική παρέμβαση, με δραστηριότητες ευαισθητοποίησης αναφορικά με τις έννοιες της Ψυχικής Υγείας και της Ψυχικής Ανθεκτικότητας. 

Τη δράση υλοποίησαν από το Κ.Π. η Μαρία Γεωργάκη-Ψυχολόγος και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου, Σοφία Ασπρογέρακα -Κοιν.Ανθρωπολόγος/M.Ed.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δ/ντρια του Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας, κα Νίκη Κατωπόδη καθώς και την κα Πετράνη για την πρόσκληση, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συμβολή τους και φυσικά όλους τους μαθητές για την ενθουσιώδη τους συμμετοχή.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ,

Σοφία Ασπρογέρακα- Κοιν. Ανθρωπολόγος/M.Ed.

Προηγουμενο αρθρο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Γραμματικάκη από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.