HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας

Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ) ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΛΥΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ
Τηλ. 2645023320 (Ώρες επικοινωνίας 19.00-22.00)
Κινητό 6944795369
e-mail: mail@epal-esp-lefkad.lef.sch.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ 02-09-2019
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ EΠΑ.Λ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Οι εγγραφές γίνονται έως Δευτέρα 9/09/2019 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes.

Σας ενημερώνουμε ότι:

• Το απολυτήριο είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.
• Το ωράριο μαθημάτων του σχολείου είναι από τις 18:00 έως τις 22:30.
• Τα έτη φοίτησης που απαιτούνται είναι 3 για τους αποφοίτους Γυμνασίου και 1 ή 2 για όσους κατέχουν απολυτήριο ΕΠΑ.Λ ή ΓΕ.Λ.
• Το δικαίωμα της εγγραφής στα εσπερινά σχολεία το έχουν όλοι οι ενήλικες καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι από 14 ετών και πάνω.
• Απαιτείται εγγραφή στο e-eggrafes με τους κωδικούς του Τaxisnet (τους κωδικούς με τούς οποίους γίνεται η φορολογική δήλωση), τόσο για τις νέες έγγραφες όσο και για την ανανέωση εγγραφής. Το ίδιο ισχύει και για τις μετεγγραφές. Η βάση δεδομένων του e-eggrafes θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη.
• Το σχολείο εξυπηρετεί μαθητές από το νομό Λευκάδας καθώς και μαθητές από τους γειτονικούς νομούς της Αιτωλοακαρνανίας (Βόνιτσα, Πάλαιρο κλπ.).
• Η μεταφορά των μαθητών για όσους μένουν εκτός της πόλης της Λευκάδας, από και προς τα Εσπερινά Σχολεία είναι δωρεάν εφόσον δεν κατέχουν απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
• Οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσω πανελλαδικών εξετάσεων

Προηγουμενο αρθρο
Εντοπισμός σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες και σύλληψη διακινητών
Επομενο αρθρο
Η Βιβή Κοψιδά-Βρεττού στο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.