HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕγκαίνια του Λαογραφικού μουσείου Σύβρου

Εγκαίνια του Λαογραφικού μουσείου Σύβρου

Αντελικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σύβρου:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Λαογραφικού μας μουσείου στην Αυγουστιάτικη εκδήλωση της Φιλοξενίας . Συγκινητική η βοήθεια και η στήριξη όλου του χωριού που ήταν δίπλα μας και αυτή την φορά και ειδικά οι νοικοκυρές του Σύβρου που με τα πεντανόστιμα φαγητά τους γέμισαν το μπουφέ μας.

Να ευχαριστήσουμε πολύ  την Νέα Χορωδία που κράτησε συντροφιά με επτανησιακές μελωδίες αλλά και την πρόεδρο τους που παρευρέθηκε μαζί μας εξηγώντας μας βήμα βήμα πως ντυνόταν μια γυναίκα της τότε εποχής.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία  Βάσω που μας έδειξε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής σαπουνιού από ελαιόλαδο όπως και τις υπέροχες κύριες μας που έφεραν το κέντημα  τους και μας έδειξαν το λευκαδίτικο τρόπο κεντήματος την κυρία Σπυριδούλα, την κυρία Σταθούλα και την κυρία Πόπη.

 Χωρίς την στήριξη και την βοήθεια του προηγούμενου συμβουλίου δεν θα είμαστε εδώ , μας προσέφεραν ένα υπέροχο μουσείο και τους ευχαριστούμε πολύ. Να ευχαριστήσουμε την κοινότητα του Σύβρου και ειδικά τον πρόεδρο Σπύρο Καρά που για ακόμη μια φορά μας βοήθησαν όπως και τον Γιάννη Δευτεραίο που μας έφερε τον ήχο.

Διαβάστε για το Λαογραφικό μουσείο Σύβρου ΕΔΩ

Προηγουμενο αρθρο
Τα μυστικά του γιγαντιαίου μεγαλόδοντα
Επομενο αρθρο
2ο αφιέρωμα στον Γιαούζο και το Λευκαδίτικο κλαρίνο από τον σύλλογο «Μελάνυδρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.