HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕθιμοτυπική συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Δουβίτσα

Εθιμοτυπική συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Δουβίτσα

               Λευκάδα,  12-1-2024

Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Δουβίτσα Αντώνιο

Σε κλίμα εγκαρδιότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της  Πέμπτης 11 Ιανουαρίου η συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση  με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κο Αντώνιο Δουβίτσα.  

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη για το έργο του Επιμελητηρίου  καθώς και να συζητήσει για κοινές δράσεις στο μέλλον.  

Από την πλευρά του ο κύριος Δουβίτσας τόνισε ότι η Αντιπεριφέρεια Λευκάδας θα σταθεί αρωγός και συνεργάτης στην υλοποίηση από κοινού αναπτυξιακών δράσεων με στόχο την εξασφάλιση προοπτικών βιώσιμης ανάπτυξης για τον Νομό μας. Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τρόποι συνεργασίας.

                                                                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια
Επομενο αρθρο
Συναντήσεις Θανάση Καββαδάμε τους νέους Αντιπεριφερειάρχες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.