HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕικαστικό Εργαστήρι-έναρξη μαθημάτων

Εικαστικό Εργαστήρι-έναρξη μαθημάτων

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ-ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας ξεκινάει και φέτος το ταξίδι του στην τέχνη. Θα λειτουργήσουν τμήματα ζωγραφικής και αγιογραφίας ενηλίκων καθώς επίσης και παιδικά-εφηβικά τμήματα ζωγραφικής. 

Τα μαθήματα αρχίζουν από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ 

Διδάσκονται σχέδιο, χρώμα, σύνθεση, τεχνικές. Ένα ταξίδι μύησης στη μαγεία της ζωγραφικής τέχνης, με έμφαση στην ελευθερία της έκφρασης.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ & ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ 

Οι αυθεντικές, παραδοσιακές τεχνικές της βυζαντινής αλλά και της επτανησιακής αγιογραφίας, τα φυσικά, χειροποίητα υλικά, οι συμβολισμοί των εικόνων, είναι ένας άγνωστος κόσμος που περιμένει να τον ανακαλύψουμε. 

ΠΑΙΔΙΚΟ /ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό εικαστικό παιχνίδι, απαραίτητο για την ισορροπημένη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Μέσα από την εκμάθηση των βασικών αρχών της ζωγραφικής αξιοποιούνται τα ταλέντα και οι δεξιότητες κάθε μαθητή, απογειώνεται η φαντασία, εκτονώνεται το συναίσθημα και η αυτοέκφραση, δίνεται έμφαση στη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ THE CITY/1ος όροφος

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Χαρά Σαΐτη 

Πληροφορίες: 6973826962 & 6936915555

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα όλων των τμημάτων για τη νέα πολιτιστική περίοδο 2023-2024 της Νέας Χορωδίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Το Επιμελητήριο για την εκδήλωση  επανέκδοσης του βιβλίου ALT ITHACA - φόρο τιμής στον Βίλχελμ Νταίρπφελντ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.