HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα

 Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα

Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα

Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας ¨Ορφεύς¨ καλωσόρισε τη νέα χρονιά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου κα 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συμπολιτών μας, ανάμεσα τους μέλη και φίλοι του Ορφέα, επίτιμα μέλη και πρώην πρόεδροι του συλλόγου καθώς και μέλη και πρόεδροι άλλων πολιτιστικών σωματείων της Λευκάδας. 

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Ξενοφώντας Βεργίνης επισημαίνοντας έτι μία φόρα το σημαντικό έργο του Ορφέα και την μακροχρόνια συμβολή του στο πολιτισμό του νησιού μας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, κ. Αντώνης Δουβίτσας και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρεάς Κτενάς, απεύθυναν χαιρετισμό μέσω επιστολών καθώς δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση. 

Την εκδήλωση, επίσης,  τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός, ο πρώην Δήμαρχος κ. Πάνος Σκληρός, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βεργίνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φίλιππος Σκληρός,  η Αντιδήμαρχος κ. Σεβαστή Κωνσταντινίδη- Ρεκατσίνα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων κ. Διονύσης Γαζής. 

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ. Θεοφίλου Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Σπυρίδων Μπούρης , ενώ παραβρέθηκε και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικηφόρος Ασπρογέρακας.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες:

Σε όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους εκπροσώπους των Αρχών, φορέων και σωματείων.

Στη Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στους διευθυντές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση του χώρου εκδηλώσεων. 

Σε όλους τους μουσικούς της μαντολινάτας του Ορφέα και τον Μαέστρο τους κ. Κώστα Τσίντζα για το μοναδικό και άρτιο αποτέλεσμα επί σκηνής.

Στον κ. Σπύρο Παπουτσόπουλο και τον κ. Κώστα Κατωπόδη για τις φωτογραφίες που μας παρείχαν από την βραδιά της εκδήλωσης. 

Στους χορηγούς που έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς τον Όμιλο και πιο συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις:

Τουριστικό πρακτορείο Λευκάδας ’’KINISSIS” 

Ζαχαροπλαστείο ’’SERANO’’

Αρτοποιείο  ’’ΑΡΓΥΡΟΣ’’

Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο ‘ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ’

Ζαχαροπλαστείο ’’ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ’’

Ζαχαροπλαστείο ’’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ’’

Αρτοποιείο ’’Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ’’

Στα ΜΜΕ για την προβολή και προώθηση των εκδηλώσεων του ομίλου μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την ηθική και έμπρακτη στήριξη προς τον Όμιλο μας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και δημιουργία. 

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Μητσοτάκης στο μπλόκο αγροτών στη Βόνιτσα: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε για τη Γερμανία θα φύγετε» -video
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Δήμαρχου Λευκάδας κ. Βεργίνη με το Σωματείο Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.