HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜητσοτάκης στο μπλόκο αγροτών στη Βόνιτσα: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε για τη Γερμανία θα φύγετε» -video

Μητσοτάκης στο μπλόκο αγροτών στη Βόνιτσα: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε για τη Γερμανία θα φύγετε» -video

Συνάντηση με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την παρουσία του στα εγκαίνια του οδικού αξονα Ακτίου-Αμβρακία.

Ο εκπρόσωπος των αγροτών ζήτησε, μεταξύ άλλων, άμεσα η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μέτρα στήριξης, να αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να δημιουργηθούν έργα υποδομής στην ύπαιθρο.

Ο πρωθυπουργός άκουσε τα αιτήματα και κατόπιν σημείωσε: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε για τη Γερμανία θα φύγετε. Ξέρετε πολύ καλά ότι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι για εμάς πρώτη πολιτική προτεραιότητα. Ξέρω τα προβλήματα, τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Γνωρίζετε, όμως, ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση στάθηκε στο μέτρο του εφικτού κοντά στους αγρότες και με μείωση της φορολόγησης και με αύξηση της οικονομικής στήριξης στον ΕΛΓΑ». ..

Πηγή φωτογραφιών: https://www.agriniopress.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαινιάστηκε ο νέος οδικός άξονας «Άκτιο - Αμβρακία» από τον Πρωθυπουργό
Επομενο αρθρο
 Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.