HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕνημερώσεις του προέδρου του ΤΑΟΛ για τις οφειλές του συνεταιρισμού

Ενημερώσεις του προέδρου του ΤΑΟΛ για τις οφειλές του συνεταιρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κ. Κατωπόδης Θωμάς και ο διοικητικός σύμβουλος κ. Καγκελάρης Κων/νος είχαν συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, τη περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, με το Πρόεδρο και τον υπεύθυνο αγροτικού τομέα της ΝΟΔΕ Λευκάδας, με το Συντονιστή, το περιφερειακό σύμβουλο και μέλη του Σύριζα Λευκάδας και με μέλη του Συν/σμού στο Σύβρο και στη Περατιά προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη ρύθμιση των χρεών του Συν/σμού με την ΑΤΕ Υ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που ευρίσκεται σήμερα ο Συν/σμός λόγω των δανείων του , στις μέχρι τώρα ενέργειες του Δ.Σ. και τόνισε ότι αν δεν προχωρήσει άμεσα η ρύθμιση των δανείων, οι εκκαθαριστές θα βγάλουν στο σφυρί όλη τη περιουσία του Συν/σμού .

Ολοι έδειξαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόβλημα του Συν/σμού και ο καθένας από τη μεριά του θα πράξει τα δέοντα. Κατόπιν τούτων ο Πρόεδρος θα συνεχίσει τη προσπάθεια ενημέρωσης των μελών του Συν/σμού, το Σάββατο 15-5-2021 στον Αγιο Πέτρο και τη Κυριακή 16-5-2021 στο Δράγανο και θα ακολουθήσει την ενημέρωση και στα υπόλοιπα χωριά.

Προηγουμενο αρθρο
Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λευκάδα την Παρασκευή 14/5
Επομενο αρθρο
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου την Τρίτη 18/5 -Τα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.